Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J32a29n 64R72á14ž

6. 6. 2015 15:39

S koupí bytu, či domu bych počkal. Dřív nebo později, já tipuji do tří let, přestane ECB kupovat státní dluhopisy, jejich cena půjde dolů a úroky nahoru, ECB přestane s masivním pumpováním peněz do oběhu a CB budou zvedat úroky. Pak jen sledovat jak rostou úroky hypoték a jak bude růst počet těch, kdo mají plovoucí úroky a přestanou splácet. Po roce 2008 se daly koupit za "pár" peněz zajímavé nemovitosti na Floridě a. jižním Španělsku. Hypoteční krize se tentokrát Česku nevyhne a kdo bude mít hotovost, může se dostat k příležitostem koupit bydlení za zajímavé peníze i u nás.

Rizikem je hyperinflace eurozóny nebo válka! Ale v těchto případech prohrajeme všichni!

0 0
možnosti
JR

J62a98n 52R50á51ž

6. 6. 2015 15:36

S koupí bytu bych počkal. Dřív nebo později, já tipuji do tří let, přestane ECB kupovat státní dluhopisy, jejich cena půjde dolů úroky nahoru, ECB přestane s masivním pumpováním peněz do oběhu a CB budou zvedat úroky. Pak jen sledovat jak rostou úroky hypoték a jak bude růst počet těch, kdo mají plovoucí úroky a přestanou splácet. Po roce 2008 se daly koupit za "pár" peněz zajímavé nemovitosti na Floridě a. jižním Španělsku. Hypoteční krize se tentokrát Česku nevyhne a kdo bude mít hotovost, může se dostat k zajímavým příležitostem koupit bydlení za zajímavé peníze i u nás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
????V oboru financí se aktivně pohybuji od roku 2008. První zkušenosti jsem získal jako konzultant a manager konzultačních týmů ve velkých poradenských společnostech. Zde jsem pochopil, že servis, který jsme klientům poskytovali, nevedl k jejich spokojenému finančnímu životu. Svým klientům pomáhám dlouhodobě dosahovat finančních cílů a pomocí speciálních seminářů učím lidi okolo sebe lépe porozumět finančnímu trhu. Jsem člověk, za kterým stojí velké množství dobře odvedené práce a spokojených klientů. Za nejdůležitější ve vztahu k mým klientům považuji upřímnost, férovost, spolehlivost a srozumitelnost. Mým cílem je poskytovat dlouhodobé poradenství se zaměřením na budování investičního majetku. www.finance-dragon.cz

Seznam rubrik